Camping ved Mols Bjerge Nationalpark

Camping ved Mols Bjerge Nationalpark

Hvad enten du er erfaren campist med egen campingvogn eller blot er på udkig efter det rette sted til en oplevelsesrig familieferie, så er Krakær Camping i Mols Bjerge et oplagt valg.

På Krakær Camping – den kre’aktive plads – finder du masser af oplevelser for alle. Der er både noget for de store og de små, og for de aktive og de kreative.

Camping på Mols tilbyder ikke blot naturskønne omgivelser, men også en unik sammensætning af aktiviteter. Der er masser af sjove oplevelser i vente på både campingpladsen, i Mols Bjerge og i området i og omkring Djursland. Aktiviteterne og attraktioner spænder bredt, og der er noget for enhver smag!

Krakær Camping er rig på muligheder og fordele. Og med en af landets mest imponerende naturperler, nemlig Nationalpark Mols Bjerge, er området skabt til vandre-, cykel- eller rideture.

Ta’ på jeres næste campingferie i Mols Bjerge – og uanset om I har egen campingvogn, ønsker at leje en hytte eller en af vores udlejningsvogne, så står vi her hos Krakær Camping klar til at hjælpe jer på vej til en fantastisk ferie med hele familien.

Se alle vores generelle priser og aktuelle ferietilbud her.

Vil du vide mere? Så ring endelig til os på 86 36 21 18 eller send en mail til info@krakaer.dk. Du kan også booke en af vores pladser eller ferieboliger via Online Booking.

Camping-mols

Mols Bjerge byder på en naturskøn oplevelse, og sammen med Krakær Camping bygger det rammen omkring en fantastisk familieferie.

Vil du vide mere om oplevelser og camping på Mols? Så læs med her…

Oplevelser og aktiviteter for hele familien

Camping på Mols tilbyder oplevelser og aktiviteter til enhver størrelse og smag. De naturskønne omgivelser er ikke alene om at gøre området til den perfekte destination for jeres næste familieferie. I og omkring Djursland ligger nemlig en lang række af landet mest populær attraktioner.

Mols ligger centralt på Djursland og afstanden er derfor kort, når familie skal på udflugt til en af de mange attraktioner.

Moderne faciliteter og ferieboliger

Hos Krakær Camping er faciliteterne i top, og som gæst skal du blot tænke på at nyde ferien til fulde. Vi råder over 250 pladser, hvor dig og din familie kan bo i jeres egen campingvogn eller i en af vores 5 udlejningsvogne. Derudover har vi 3 familieværelser og 17 feriehytter.

Pladsen er afskærmet fra større veje og er opdelt i overskuelige sektioner og terrasser i det kuperede terræn. Ydermere er der gode tilkørselsmuligheder til pladsen, hvor vi har egen reception, butik og café såvel som moderne køkken – og badefaciliteter.

Nyd Mols sammen med os

Overvejer I at tage på camping på Mols? Så ring eller skriv på 86 36 21 18 eller send en mail til info@krakaer.dk, så hjælper vi gerne med planlægningen af jeres næste ferie.

Tilmeld jer også vores nyhedsbrev, og få gode tilbud og nyheder fra os løbende. Du kan også downloade eller bestille vores brochure her på siden.

Vi ses på Krakær Camping!