Besøg Ebeltoft under din campingferie hos os

Byen er kendetegnet ved sine skæve bindingsværkshuse, snørklede gader med toppede brosten og blomstrende stokroser, som får byen til at emme af idyl og nostalgi.

Ebeltoft er en del af Nationalpark Mols Bjerge og tilbyder alt lige fra byvandringer, shopping, cafébesøg, museer, kulturhuse og meget meget mere.

Ebeltoft er et væld af oplevelser – der blotter ligger og venter på at blive besøgt.

Byens landskendte vartegn er Det Gamle Rådhus – som bruges af borgere og byens gæster til vielser. Par fra hele landet – og sågar fra udlandet – kommer valfartende til byens Gamle Rådhus for at blive viet.

Ebeltofts hyggelige gågade, er fyldt af liv, butikker og madsteder, der giver en helt rigtig stemning. Og når du bevæger dig rundt i Ebeltoft, kan du også være heldig at møde Byens Vægtere. Vægterne kendes helt tilbage fra landets købstæder. De skulle sørge fra god ro og orden. Tænde og slukke lys i byens gadebelysning og dertil holde øje med, at der ikke opstod ildebrænd. Hver time patruljerede de gaderne og sang, hvad klokken var ’slagen’.
Traditionen tro, kan man se og høre vægterne hver aften i Ebeltofts gader om sommeren, og ved særlige lejligheder.

Ebeltoft havneområde er også et besøg værd, der blomstrer så fint butikker og spisesteder. Hyggeligt og kun en lille spadseretur fra Ebeltoft midtby.

Ebeltoft har med sin nærhed til vandet både det særligt spændende havnemiljø og en række populære badestrande. Ahl Strand og Vibæk Strand er begge meget børnevenlige. Øst for Ebeltoft ligger desuden Dråby og Boeslum Strand. I Ebeltoft Vig er der gode muligheder for at fiske efter fladfisk og havørreder samt surfe, sejle i havkajak og dyrke andre kystaktiviteter.