Om Krakær Camping

“Danmarks første campingplads med egen swimmingpool”

Ja i dag lyder det ikke som noget at “prale” af, at en campingplads har sin egen swimmingpool. Men da Krakær Camping åbnede for første gang i maj 1965, med officiel standerhejsning, var det med pomp og pragt. Pladsen var en af landets smukkeste og mest luksuriøse campingpladser og den første med egen pool. 

Der er sket meget siden 1965, og 1. januar 2024 købte Rikke og Lars Bendixen pladsen. I det daglige er det Lasse og Tina der driver pladsen, men du vil ofte også møde Lars og Rikke når du kommer på Krakær.

Det siger vores gæster om os

Brit og TroelsHornslet
Læs mere
Vi valgte jer som fastliggerplads fordi den service, vi fik ved ankomst, var høflig og imødekommende og vi fik en fin information.
Elisabeth og PoulHøjbjerg
Læs mere
Vi vil gerne sige tak på egne og vores børns vegne for nogle ualmindelige gode dage på Krakær Camping. I er afslappede, imødekommende og profesionelle, og vores børn var ret vilde med opholdet. De har jo også booket sig ind i pinsen, så det siger vist alt. Også tak for festen med den meget gode mad, som der var rigeligt af. Specielt var æblekagen mindeværdig, her i huset taler vi stadig om den, da det ikke er så tit, at man få én, der er lavet af de rigtige æbler. Vores eneste beklagelse er, at Elisabeth ikke var helt på dupperne efter en langvarig sygdom, men så var det så meget desto finere, at alt gik så gelinde, som det gjorde, og det kan vi takke jer for. Nu skal i forhåbentlig have nogle stille måneder og lidt ferie, og vi siger på gensyn
Familien fra BoutrupSøborg
Læs mere
For 45 år siden var jeg her som barn og i dag har jeg været her med mine egne børn og børnebørn. Pladsen er som den altid har været, fyldt med liv, skønne omgivelser og ikke mindst en fantastisk “lejrfamilie”, som formoder at holde gang i diverse aktiviteter for både børn og voksne. Vi ses helt sikkert en anden gang.
kusinerne Inger, Bodil og Kirsten med familier
Læs mere
Nu har hytte nr. 17 været hovedkvarter til en forrygende 3 x 60 års fødselsdag – der dog blev afholdt i cafeteriet. En super dejlig dag og aften i kunstens tegn. Der blev produceret malerier, skulpturer, videofilm, digte og teater, som blev fremlagt til festen. Tak til alle på den KreAktive campingplads for en vidunderlig middag, god service og venlig opbakning til vores skøre påhit.
Per, Marlene, Sarah & lille Rasmus.Fredericia
Læs mere
Tusind tak for en fantastisk uge med super godt vejr. Vi har haft det rigtig hyggeligt og nydt jeres fantastiske aktiviteter. Super godt sted med gode muligheder for udflugter.
Tidligere
Næste

Campingpladsen drives i overensstemmelse med campingreglementet af
30. juni 2010, som administreres af Syddjurs kommune.
Kommunens kontaktoplysninger er:

Tlf.: 87 53 50 00
E-mail: syddjurs@syddjurs.dk
Adresse: Borgerservice, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft