Det siger kunderne om os

Vi valgte jer som fastliggerplads fordi den service, vi fik ved ankomst, var høflig og imødekommende og vi fik en fin information.

Brit og Troels, Hornslet

Vi vil gerne sige tak på egne og vores børns vegne for nogle ualmindelige gode dage på Krakær Camping. I er afslappede, imødekommende og profesionelle, og vores børn var ret vilde med opholdet. De har jo også booket sig ind i pinsen, så det siger vist alt.

Også tak for festen med den meget gode mad, som der var rigeligt af. Specielt var æblekagen mindeværdig, her i huset taler vi stadig om den, da det ikke er så tit, at man få én, der er lavet af de rigtige æbler. Vores eneste beklagelse er, at Elisabeth ikke var helt på dupperne efter en langvarig sygdom, men så var det så meget desto finere, at alt gik så gelinde, som det gjorde, og det kan vi takke jer for.

Nu skal i forhåbentlig have nogle stille måneder og lidt ferie, og vi siger på gensyn.

Elisabeth og Poul, Højbjerg

Danmarks første campingplads med egen swimmingpool

Da Krakær Camping åbnede for første gang i maj 1965 med officiel standerhejsning, var det med pomt og pragt. Pladsen var en af landets smukkeste og mest luksuriøse campingpladser og den første med egen swimmingpool.

Læs hele historien……

Pool_anno1965

Campingpladsen drives i overensstemmelse med campingreglementet af
30. juni 2010, som administreres af Syddjurs kommune.
Kommunens kontaktoplysninger er:

Tlf.: 87 53 50 00
E-mail: syddjurs@syddjurs.dk
Adresse: Borgerservice, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft