Tilbud

Her på siden kan du følge med i hvilke tilbud vi har lige nu og vi opdaterer løbende siden, hvis der eksempelvis pludselig bliver en hytte ledig, som du kan leje til en lav weekendpris. Derudover kan du naturligvis også se de mere faste tilbud, som går igen fra år til år og som betyder, at du kan spare penge ved at booke din camping- eller hytteferie i god tid.

Udover vores faste tilbud har vi som altid skarpe priser på vores campinghytter og udlejningsvogne, som du kan læse meget mere om på deres sider.

Weekendtilbud

LUKSUSHYTTE

Hele 2022 har vi weekendtilbud* på vores fantastiskeluksushytter til kun 1.200 for en weekend – så er der ingen undskyldning for ikke at hive lidt luksus ind i weekend opholdet tæt på skov og natur.

Se betingelser for yderligere information eller kontakt os med det samme, for at booke din hytte.

BJÆLKEHYTTE

Hele 2022 har vi weekendtilbud* på vores hyggelige bjælkehytter til kun 1.000 for en weekend. Så kan du og familien få en weekend væk fra byen og i den afslappende natur i Mols.

Se betingelser for yderligere information eller kontakt os med det samme, for at booke din hytte.

CAMPINGVOGN

Hele 2022 har vi weekendtilbud* på vores udlejningscampingvogne til kun 1.200 for en weekend, så alle har mulighed for at opleve campinglivets glæder også selvom du ikke selv har en vogn.

Se betingelser for yderligere information eller kontakt os med det samme, for at booke din vogn.

Overnatning i hytte eller udlejningsvogn
Der er dyner og puder i alle vores udlejningsenheder, så du skal blot medbringe sengelinned samt klude, viskestykker og rengøringsmiddel. Der er desuden kaffemaskine, køleskab, kogeplader, havemøbler og kulgrill i alle enhederne.

Depositum
Du betaler 50 % af lejebeløbet i depositum senest 14 dage efter du har booket. Resten af lejebeløbet betales 30 dage før ankomst. Hvis det ikke er muligt betales hele lejebeløbet.

Strøm og vand
Strøm betales efter gældende takster (60 kr. pr. døgn.) I luksushytter betales efter måler. Vand er gratis i køkkener og på pladsen. Brusebad koster 1 kr./min. i fællesfaciliteterne.

Slutrengøring
Ved afrejse skal udlejningsenheden være opryddet, opvasken taget og affaldet fjernet.
Slutrengøring obligatorisk.
Lavsæson:
Porskærhytte + campingvogne: kr. 300,-
Trehøje + Tinghytter: kr. 200,-
Højsæson:
Porskærhytte + campingvogne: kr. 400,-
Trehøje + Tinghytter: kr. 300,-

Weekendtilbud gælder ikke i helligdage, sommerferie og efterårsferie. Ekskl. strøm og obligatorisk slutrengøring.