Besøg Randers under jeres campingferie

Randers er en af Danmarks ældste købstæder, og byen er særlig kendt for sin smukke beliggenhed tæt på Gudenåen og Randers Fjord. Randers har en bred vifte af oplevelser for såvel store og små inden for både kunst, kultur og historie. Dertil kommer den hyggelige bymidte med skønne shopping muligheder, lækre madoplevelser og spændende events.

Shopping mulighederne er også mange i Randers. Randers gågade tilbyder et væld af forskellige butikker på de toppede brosten og hyggelige gader. Derudover kan Randers også tilbyde Randers Storcenter, hvor du finder alt under ét tag. Shopping tur for hele familien.

Er du mere til kunst og kulturelle oplevelser, så tilbyder Randers altså også et væld af museer, gallerier & kunsthåndværkere. 

I Randers Regnskov får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner og dovendyr. Regnskoven er et sandt sansebombardement af natur- og dyreoplevelser.

Er du mere til vand & wellness, svømning og vandland? Ja, så skal i besøge Water & Wellness. Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, både børne- og babybassin.
Udendørs- og varmvandsbassiner, wellness- og fitnessområder. Masser af plads til hygge og aktiviteter.

Hvad med action og spænding?
Så skal I besøge klatreparken Randers – for den byder på aktive oplevelser for alle mand, i alle aldre. 7 forskellige baner i forskellige højder, så der er med sikkerhed grin og morskab i sigte.

Melder sulten sig, så er der flere forskellige muligheder for bespisning i de hyggelige caféer i byen. Og Randers tilbyder også Street Food – Mokajen – som er centralt placeret i Randers i den gamle sukkerfabrik på Randers Havn. Her kan man nyde mad fra de forskellige boder, mens man nyder den smukke udsigt til Randers Fjord og Tronholmparken.