Camping nær Ebeltoft

Camping nær Ebeltoft - hvor der tit kan opleves musik og underholdning for børn og voksne
Hyggelige forretninger i Ebeltoft
Ebeltofts gamle bydel
Krammermarkeder i Ebeltoft

Kre’aktiv campingplads

Camping nær Ebeltoft kombinerer byliv, seværdigheder, attraktioner med skøn natur og rolige omgivelser. Krakær Camping ligger midt i den smukke Nationalpark Mols Bjerge, 25 km fra Djurs Sommerland og blot 10 km fra Ebeltoft.

Krakær Camping er en familievenlig campingplads, hvor omgivelserne giver en masse muligheder for at nyde naturen og stilheden efter en hyggelig dag i Ebeltoft. Campingpladsen er unik med sine forskellige niveauer og Mols Bjerge i baghaven.

Tag på campingferie nær Ebeltoft – Krakær Camping har skabt de bedste mulige rammer for en ferie i jeres tempo og tæt på mange oplevelser. Campingpladsen er en traditionel familieplads med en god stemning og en masse kreative samt aktive aktiviteter henover sæsonen.

Læs mere nedenfor, hvis I ønsker en ferie med overnatning i campinghytte eller udlejningsvogn.

Overnatning

Krakær Camping danner rammerne om en skøn ferie i rolige omgivelser, hvis I ønsker overnatning nær Ebeltoft. Campingpladsen tilbyder forskellige campinghytter og udlejningsvogne, så fortvivl ikke, hvis du ikke selv har en campingvogn.

Uanset om du vælger camping i egen vogn, campinghytte eller udlejningsvogn, så er Krakær Camping en billig overnatning, hvis du sammenligner med overnatningsmuligheder i byen. Det er derfor ikke blot en fordel med de skønne omgivelser og Mols Bjerge som nabo – det er også lidt billigere.

Populære udflugter:

Nyd Ebeltoft sammen med os

Vil du vide mere? så kontakt os endelig. Ligeledes hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan I planlægger en dejlig campingferie.

Ring til os på 86 36 21 18 eller send en mail til info@krakaer.dk.

Vi ses på Krakær Camping.