Mad i naturen

– for jer, der kan li’ smagen af god mad og for jer, som også kan li’ at tilberede den. For jer, der kan li’ at nyde den gode smag. Se nærmere under aktivitetskalenderen

Smagsoplevelser på Djursland. Her er der mere end 30 lokale virksomheder præsenteret med lækre, friske råvarer – udsøgte, lokale smagsoplevelser og aktiviteter, hvor gæsterne selv får fingre i råvarerne.
 
Desuden er Molbordet også et besøg værd. Molbordet handler om fødevarekærlighed og lokalpatriotisme. Ganefryd om man vil. Kærlighed til egnens retter. Dét som kommer fra egen muld, stade eller træ.

 

Bålmad
Lav mad over bål, det er hyggeligt samvær for hele familien. Få ideer til retter i receptionen.

 

Samle bær
I området der omslutter campingpladsen er der masser af buske med lækre bær, lige til at samle og tilberede eller hvis i ikke kan vente, spise mens i samler.

 

Svampetur
Gå i skoven og find svampe som kan spises. Der kan hentes infoark i receptionen, om let genkendelige svampe der findes i nær området.

 

Lav kryddersnaps
Kryddersnaps lavet af ingredienser fra naturens spisekammer er et hit til familiefesten eller årets julefrokost. Det er let at give sig i kast med og hele familien kan tages med i forberedelserne. Ideer til opskrifter kan hentes i receptionen.

Fælles grill
Tag grillsteaken og frankfurteren med, når der tændes op i den store grill på bålpladsen ved festteltet og stilles an til fællesspisning. Der er mulighed for at købe drikkevarer. Alt mad medbringes selv.

 

Ikon orange6Syltedag
Vi finder de gamle danske traditioner frem og forsøger os med at sylte forskellige grøntsager og lave frugtmarmelade.

 

bagedag-workshopBagedag
Få kvalitetstid sammen mens I bager. Det kan være sjove figurer i trylledej som formes og pyntes eller bollerne til eftermiddagskaffen. Årstiden og dagsformen afgør, hvad vi bager.