Warning: A non-numeric value encountered in /customers/c/4/7/krakaer.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Rideture

Du kan leje heste på Vinkærgård som ligger lige ved siden af campingpladsen. Tag en udflugt i den smukke natur – alene eller i gruppe og stedet er oplagt til firma- eller polterabendarrangementer. Alle faste ture er guidede.

En eller to guider fra Vinkærgård følger holdet alt efter holdets størrelse og erfaring. Guiderne viser vej og kan være behjælpelige med gode råd om ridestil m.m.

Uanset om deltagerne er uden erfaringer, eller før har prøvet at sidde på ryggen af en hest, kan alle være med og vil der være rige muligheder for at for at give alle en uforglemmelig oplevelse.

Kig forbi eller ring i forvejen på tlf: 20 89 26 01 / 40 89 26 01

Til hest

Undervisning

På Vinkærgård kan du få undervisning i ridning – både som nybegynder eller mere erfaren rytter. Der afholdes weekendkuser, hvor du kan kombinere turridning med mere intensiv undervisning i ridehus eller på ridebane.

 

Undervisning på Vinkærgård foregår både i ridehus, på ovalbane og i forbindelse med turridningen.

Undervisningen varetages af forskellige undervisere – både lokale undervisere, der er knyttet til Vinkærgård og undervisere udefra, der bliver inviteret til Vinkærgård.

Der er mulighed for at modtage undervisning i forskellige sværhedsgrader og med forskellige formål; fra begynder-undervisning til undervisning for mere øvede ryttere.

 

Ud over at få undervisning i ridning, vil du få vejledning i hvordan du omgås hestene. Strigling og hovrensning er en naturlig del af samværet med hestene og du vil her modtage vejledning og gode råd omkring den almindelige pleje af hesten.